Megrohamozták a Barlangfürdőt a felfrissülni vágyók

Megosztás

A hétfői napon hatalmas sorok kígyóztak a beléptetőkapuknál, a kánikula legforróbb óráit egy seregnyi ember szerette volna eltölteni a Barlangfürdő hűs környezetében.

Jön a lehűlés és a zivatarok, kedden már nem lesz ilyen nyugodt, hőséggel nehezített időjárásunk. De a hétfői napot a jelek szerint nagyon sokan akarták a fürdőben tölteni, ez jókora tumultust eredményezett a bejáratnál.

Fotó: Galambosi Dorottya

A helyiek elmondása szerint az Ellipsum fürdő árai meglehetősen elszálltak, ezért is lehetséges az, hogy vasárnap hasonló tömeget láthattak a Barlangfürdő bejárati kapujánál, valamint a medencéknél is szinte egész nap, ugyanakkor az alig pár száz méterrel arrébb elhelyezkedő másik strand igencsak hézagos volt.

Mások arról számoltak be, hogy rengeteg a turista és jóval kevesebb a helyi a Barlangfürdőben, leginkább szlovák turisták látogatják Miskolctapolcát. Arról viszont sokan panaszkodtak (ami egyik félnek rossz, a másiknak viszont jó), hogy hatalmas tömeg volt szinte egész hétvégén és ma, hétfőn is a Barlangfürdőben, ki lehetett volna tenni a megtelt táblát.

Nekünk mik a tapasztalataink? (A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek